PS MAGAZIN

ELÉRJÜK, HOGY BESZÉLJENEK RÓLAD!

 

A PS A KORTÁRS DIVAT, KULTÚRA ÉS A HAMISÍTATLAN BUDAPESTI ÉLETÉRZÉS ESSZENCIÁJAKÉNT NEM CSUPÁN TUDÓSÍT, PÁRBESZÉDRE SARKALL. A MAGAZIN ELKÖTELEZETT A MODERN, POLGÁRI ÉLET-ÉS GONDOLKODÁSMÓD IRÁNT, AMELYBEN EGYÜTT VAN JELEN A MINŐSÉGRE VALÓ TÖREKVÉS, A TUDATOS FOGYASZTÁS, A NYITOTTSÁG ÉS A MINDENKORI BOHÉM SZELLEMISÉGE.
A PS CÉLJA, HOGY A MAGYARORSZÁGI ÉS NEMZETKÖZI DIVAT, UNDERGROUND- ÉS MAGASKULTÚRA MEGHATÁROZÓ ALAKJAIT MEGSZÓLALTATVA FESSEN MINÉL HITELESEBB KÉPET A VILÁGRÓL, MELYBEN ÉLÜNK. HÁLA A SZOROS KAPCSOLATNAK OLVASÓINKKAL, KÉPESEK VAGYUNK HATÉKONY CSATORNAKÉNT MŰKÖDNI TERVEZŐK, ALKOTÓK, GYÁRTÓK, FORGALMAZÓK SZÁMÁRA MÁRKÁJUK MEGJELENÍTÉSÉHEZ ÉS FOGYASZTÓIK ELÉRÉSÉHEZ.

 

EGYEDI BANNER ELHELYEZÉS
SZPONZORÁLT TARTALOM
PR CIKK I INTERJÚ
TERMÉK KATALÓGUS ELHELYEZÉS
PS creative divider

WE'LL GET THEM TALKING ABOUT YOU!

 

PS IS THE ESSENCE OF CONTEMPORARY FASHION, CULTURE AND THE AUTHENTIC BUDAPEST LIFESTYLE. THE MAGAZINE IS COMMITTED TO A MODERN, BOURGEOIS WAY OF LIFE AND THINKING, WHICH COMBINES A QUEST FOR QUALITY, CONSCIOUS CONSUMPTION, OPENNESS AND A BOHEMIAN SPIRIT.
THE AIM OF PS IS TO PAINT A MORE AUTHENTIC PICTURE OF THE WORLD WE LIVE IN, FEATURING THE MOST IMPORTANT FIGURES OF HUNGARIAN AND INTERNATIONAL FASHION, UNDERGROUND AND HIGH CULTURE. THANKS TO OUR CLOSE RELATIONSHIP WITH OUR READERS, WE ARE ABLE TO ACT AS AN EFFECTIVE CHANNEL FOR DESIGNERS, CREATORS, MANUFACTURERS AND DISTRIBUTORS TO PROMOTE THEIR BRANDS AND REACH THEIR CONSUMERS.

 

UNIQUE BANNER PLACEMENT
SPONSOR ARTICLE
PR ARTICLE I INTERVIEW
LINKED PRODUCT PLACEMENT

 

 

AJÁNLATKÉRÉS / CONTACT US