about us

Hello, mi vagyunk a PS CREATIVE

DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS 
A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA

 

A PS Creative egy budapesti székhelyű integrált kommunikációs ügynökség, amely szolgáltatások széles skáláját kínálja, többek között PR-kommunikáció, influencer menedzsment, rendezvényszervezés és márkaépítés területén.

Küldetésünk, hogy segítsünk kihozni a legtöbbet a márkádból. Szakterületünk a hatásos kommunikáció, a jó történetmesélés, az egyedi design és az innovatív stratégiák kidolgozása. Legyen szó hagyományos médiáról vagy vezető makro-influenszerekről, szoros kapcsolatban állunk elismert főszerkesztőkkel, közösségi média szakértőkkel és tartalomgyártókkal.

Csapatunk PR- és marketing szakemberekből, grafikusokból és kreatív elmékből áll, akik szenvedélyesen szeretnek valami újat alkotni. Úgy gondoljuk, hogy egy sikeres projekthez több kreatív aspektus kell, ezért mi olyan multidiszciplináris csapatban dolgozunk, ahol különböző nézőpontok találkoznak. 

Portfóliónk többek között kiterjed olyan globális divatcégekre, mint például a Reserved vagy a Sinsay, luxusmárkákra, mint a Thomas Sabo, és egyéb hazai kisvállalkozásokra.

 

Te megálmodod, mi megvalósítjuk - legyen szó látványos rendezvények szervezéséről, hatékony, ütős marketingről vagy okos design megoldásokról.

Szolgáltatások