Social média

SOCIAL MEDIA MENEDZSMENT

TERVEZÉS — MEGVALÓSÍTÁS — KIÉRTÉKELÉS

 

Szolgáltatásaink közé tartozik a social media menedzsment diverz platform kezeléssel. Rutinosan mozgunk a legnépszerűbb felületeken, mint Instagram, Facebook vagy TikTok, de keressük a kihívásokat más social media oldalakon is.

Munkánk során már a tervezési fázis alatt rendszerben gondolkozunk. Az egyes a social media platformok kínálta lehetőségek alapján a leghatékonyabb mix megalkotására törekszünk.  A story telling három fő pillérét — Mit? Hol? Hogyan? —  a teljes menedzsment folyamat alatt szem előtt tartva haladunk az általad kitűzött cél felé. A stratégia megtervezését, majd meghatározását  követően indul a tartartalom gyártás, ami havi content plan formájában kerül végrehajtásra. 

A tartalomgyártás minden területén számíthatsz a munkánkra. Műtermi vagy outdoor fotózások megszervezése és lebonyolítása, szövegírás, infuenszer együttműködések, videós tartalmak előállítása, reklámfilm forgatás — a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt! Szeretjük az innovatív megoldásokat, akkor vagyunk igazán elemünkben, ha valami új, kreatív, egyedi ötlettel örvendeztethetünk meg.

A felsoroltakon túl a digitális marketing széles eszközpalettájával állunk rendelkezésedre, mert a social media csak egyetlen lába a digitális kommunikációnak. 

Célunk, hogy közönségedet a megfelelő üzenettel és a leghatékonyabb módon érd el digitális felületeid segítségével.

Ajánlatkérés

REFERENCIÁINK