PS Creative Agency - Grafikus Pozíció

 

Víziónk a PS Creative-ban, hogy különleges látásmóddal inspiráló és minőségi munkákat szállítsunk az ügyfeleink számára. A divat, a vendéglátás és az életmód világában mozgunk, akik színes és kreatív megoldásokat várnak tőlünk, amelyek történetet mesélnek el és kapcsolatot teremtenek.

Különböző területeken dolgozunk; PR kommunikáció, branding és belső design, ezért boutique ügynökségünkön belül több nézőpont találkozik.

Grafikus pozícióba várjuk jelentkezésedet, ha úgy érzed, hogy szívesen bontogatnád szárnyaidat izgalmas feladatokon keresztül, de szereztél már tapasztalatot esetleg más ügynökségeknél vagy saját projektek által. Téged várunk, ha nyitott vagy az egyedi megoldásokra, de tudod, hogy mik a kritériumai egy profi munkának.

 

Feladatok:
- Kreatív koncepciók és ötletek bemutatása a projekt/brand céljaival összhangban
- Teljes brand koncepció tervezése és brand book készítése; logó, színhasználat, typográfia, ikonográfia, illusztrációk
- Vendéglátó egységek grafikai megjelenésének tervezése és elkészítése; branding, kommunikációs anyagok, közösségi médiához, hirdetésekhez
- Prezentációk, brossúrák, kiadványok készítése

 Képességek:
- Adobe programcsomag ismerete (InDesign, Illustrator, Photoshop, Powerpoint és/vagy más grafikus szerkesztő szoftverek)
- Grafikai tervezésben szerzett alapképzés és néhány év ügynökségi vagy szabadúszó tapasztalat
- Kreatív gondolkodás, öltetek és azok megjelenítése
- Munkák hatékony szervezése, rendszerezése és kommunikálása 
- A jelenlegi trendek ismerete, újító szellem
- Ambiciózus, nyitott, önálló, de együttműködő hozzáállás
- Szorgalmas munkabírás, tanulási és fejlődési vágy

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet várjuk önéletrajzodat és kreatív portfóliódat az orsi@pscreative.hu email címre.