Különleges ajánlatokat kínál klubtagjai részére a CCC

Különleges ajánlatokat kínál klubtagjai részére a CCC

A CCC Klub olyan egyedülálló divat közösség, amely trendekkel és egyedi lehetőségekkel inspirálja tagjait, így mindenki megtalálhatja az egyéni igényeinek megfelelő stílust és termékeket. A leghűségesebb klubtagokat egyedülálló ajánlatok várják – plusz szolgáltatások, kedvezmények és exkluzív eseményekre szóló meghívók.
A klubhoz való csatlakozás teljesen ingyenes,  mindössze online regisztráció szükséges hozzá, ami a weboldalon vagy mobilalkalmazás segítségével elvégezhető, utóbbi elérhető mind az Android, mind pedig az iOS és Huawei felhasználók számára. A CCC Group fenntarthatósági törekvéseinek megfelelően a tagok elfelejthetik a régimódi, műanyag kártyákat is.

 

A klubban regisztrált vásárlásokkal egyre kedvezőbb státuszhoz juthatnak a tagok – a vásárlások mértékétől függően standard, ezüst és arany fokozatot érhetnek el. Regisztrációt követően minden klubtag automatikusan standard fokozatot kap, amely a termékek 30 napos, blokk nélküli visszavételével, és évente egyszer, születésnapi, 10 százalékot biztosító kedvezménnyel jár, továbbá hozzáféréssel a CCC applikáción található exkluzív tartalmakhoz.

 

Az ezüst státusz többek között 60 napos, nyugta nélküli visszavételi lehetőséget, születésnapi ajándékot, évi egyszeri, 20 százalékos kedvezményt, illetve minden hónapban megújuló legalább 3 db kuponajánlatot biztosít.

 

Az arany státusz a CCC Klub tagjai számára  a legmagasabb szintű előnyöket biztosítja – az ezzel a státusszal rendelkezők számára a CCC Group havi 6 db különböző, személyre szabott kuponajánlatot, egy születésnapi ajándékot és 30 százalékos kedvezményt biztosít évente egy alkalommal. Az arany státusz emellett garantálja a 120 napig tartó, blokk nélküli visszavétel lehetőségét és az összegtől független, ingyenes szállítást az online megrendelések esetén, évente legfeljebb öt alkalommal. 

 

Az arany és ezüst fokozatú tagok számára emellett a CCC partnerei (például a MODIVO, KFC, Pizza Hut, Starbucks, Philips, Marionnaud) is kivételes kedvezményeket biztosítanak. 

 

Minden partneri ajánlat elérhető a https://ccc.eu/hu/klub-ccc weboldalon.

 

Tags:
AJANLO CCC

No Comments

Leave a Reply