Eljött a nagy márkák ideje

Eljött a nagy márkák ideje

Miskolcon nyitja meg legújabb üzletét a HalfPrice

Egyedi termékek, nagyszerű márkák, vonzó árak – a HalfPrice nem lassít, újabb üzleteket nyit
Magyarországon. A lengyel márka 2021. augusztus 12-én debütált a budapesti Vörösmarty téren, legújabb üzletét pedig 2022. január 27-én nyitja Miskolcon. Így azok számára, akik a nagy márkák termékeire vadásznak, egy újabb lehetőség nyílik, hogy kibontakoztathassák vásárlói
tehetségüket.

 

Miben különbözik a HalfPrice más multibrand üzletektől?

Több mint 1000, nemzetközileg elismert márka található meg a polcokon, ráadásul, gyakran akár 80 százalékos árengedményt kínál a vásárlóknak. A lengyel márka üzleti modellje az akciós áruházak koncepcióján alapul. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy a HalfPrice kínálatát a világ legnagyobb márkáinak kollekcióira alapozza, amelyeket viszonteladóként, jelentősen lecsökkentett árakkal hoz forgalomba.

 

A HalfPrice-nál mindenki megtalálhatja a kedvére való ruhadarabokat! Az áruház választékában felső- és alsóruházat, cipők és kiegészítők is találhatók mind a hölgyek, a gyerekek és az urak számára. Ezen kívül széles választékkal rendelkezik kozmetikumokból, játékokból, otthoni és kisállat kiegészítőkből, sőt, még élelmiszerekből is.
A márka törekvései közé tartozik, hogy eltörölje a sztereotípiákat. Ezért a nagybetűs divatot egy
csipetnyi fűszerrel tálalja, ami rendszerint tükröződik a kínálatában: színek, textúrák, minták ötvözete és kiadós adag humor jellemzi. A HalfPrice minden évszakra megannyi aktivitással, jó hangulattal készül, és arra ösztönzi vásárlóit, hogy ne féljenek változtatni stílusukon.


“Az egyediség az, ami karaktert ad a divatnak, és az off-price modellek az egyéniség megünnepléséről szólnak – hiszen vásárlóink igazi gyöngyszemeket találhatnak a naponta változó kínálatunkban” – árulta el Hódi Sándor, ügyvezető igazgató.

A HalfPrice kihívás elé állít minden kincsvadászt Magyarországon, és meghívja Önt is, hogy
látogasson el az újonnan megnyitott üzletébe.


Az új üzlet címe:
HalfPrice
Miskolc Plaza, 3525 Miskolc, Szentpáli u. 2-6.

No Comments

Leave a Reply