Megnyitott Buda gasztro udvara, a Hello Buda Fresh Market

Megnyitott Buda gasztro udvara, a Hello Buda Fresh Market

A Hello Buda Fresh Market Buda legfrissebb gasztro udvara és élményközpontja, amely egész évben reggeltől estig prémium szolgáltatókkal, hétvégi tematikus piacokkal, laza programokkal várja a látogatókat a Törökvész úton. 

A gasztronómiai élvezeteket a megszokottnál is komplexebb formában kóstolhatjuk végig a Hello Buda Fresh Market gasztro udvarában. Buda legújabb közösségi és gasztronómiai helyén bevásárolhatunk, népszerűbbnél népszerűbb streetfood kínálatból válogathatunk ebédre vagy vacsorára és még a kora esti baráti koccintást is bármikor tető alá hozhatjuk. A Hello Buda megálmodói és tulajdonosi köre a Pasarét Bisztrónak, Zingnek, a Street Food Karaván Budapestnek köszönhetően minden szakmai tudást és tapasztalatot az új gasztro udvarban egyesített.

 

A hét minden napján válogathatunk a prémium minőségű szolgáltatások és streetfoodok közül a magyar öko farm csirkés, Crunchy, a Steak Sense, a The Fishmonger tengeri halas falatozója, a japán vonalat erősítő Wafu, az újdonsült fagyimennyország a Cloud9, az Újlipótvárosból már jól ismert Három Tarka Macska pékség, a Hússzabóság, a Hello Bar valamint a Fresh Corner és a külön egységet alkotó DELI 4U üzlet kínálatából. 

 

A Hello Buda Fresh Market prémium szolgáltatásait a hétvégi tematikus piacok teszik még teljesebbé. A gasztro udvar minden szombaton 8.00 és 14.00 között a FINOM PLACC támogatásával a kistérségi termelőknek adja át a terepet, akik minőségi, kézműves termékek széles kínálatával várják a látogatókat. Szombatonként itt mindent megtalálhatunk: házi tejtermékekek (tej, túró, natúr és ízesített sajtok), kolbászok, szalonnák, savanyúságok, frissen préselt gyümölcslevek, illatos pékáruk, lekvárok, fűszerek, csokoládék, dió, friss tojás és virág. Kéthetente péntek délutánonként a DIVAT PLACC-é a főszerep, ahol divat és design közösségi vásár keretében hazai kézművesek alkotásaiból is válogathatunk. Divat és ékszertervezők, valamint a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők kapnak itt helyet, emellett pedig gardróbvásárt is rendeznek, ahol jó minőségű használt darabok cserélhetnek gazdát. Havonta egyszer az EB OVO Közhasznú Egyesülettel összefogva, az EB OVO PLACC keretén belül kutya tematikus közösségépítő rendezvények workshopok, kézműves vásárok várják az érdeklődőket. A piacok mellett gyerekprogramokkal, kertmozival, rooftop jógával, télen pedig korcsolyapályával és karácsonyivásárral készülnek a szervezők. 

A Hello Buda kínálatáról, gasztronómiai és egyéb közösségi eseményeiről a hellobuda.hu oldalon, valamint a márka Facebook és Instagram oldalán található további információ. 

1025 Budapest, Törökvész út 93/A

www.hellobuda.hu

Facebook / Instagram: @hello_buda

 

A fotókat készítette: Pályi Zsófi

 

No Comments

Leave a Reply