Mi és a Thomas Sabo

PR, SHOWROOM, EVENT /// THOMAS SABO

A THOMAS SABO márkával már a PS Creative elődjeként szolgáló, STR Média Kft. működése alatt volt szerencsénk együtt dolgozni. Immár 5. éve látjuk el a prémium ékszermárka magyarországi kommunikációját. Ügynökségünk az alábbi szolgáltatásokkal támogatja a márkát:

Sajtóközlemények: havi rendszerességgel fordítjuk és szerkesztjük a nemzetközi sajtóanyagokat, melyeket a releváns divatsajtónak juttatunk el: a legnagyobb női és divatmagazinoknak, divatszerkesztőknek, stylistoknak, online médiának és bloggereknek, akikkel hosszú évek alatt szoros személyes kapcsolatot alakítottunk ki.

thomas-sabo-campaign2-1024x725

Showroom: belvárosi irodánkban showroomot is üzemeltetünk, melyben mindig az aktuális legújabb kollekciók darabjai érhetőek el fotózások, forgatások, fellépések alkalmából történő kölcsönzésekre. A stylistok számára moodboardok vagy konkrét megkeresések alapján állítjuk össze az alkalomhoz szükséges ékszereket, illetve könnyen megközelíthető showroomunkból hétköznapokon maguk a stylistok is vihetnek ékszereket és karórákat a fotózásokra. Így a hónapokkal előre dolgozó nyomtatott magazinok mindig a legfrissebb kollekciókkal találkozhatnak.


Monitoring: új outfit bejegyzés egy divatblogon? Karácsonyi ajándékötletes összeállítás a legolvasottabb hazai divatmagazin oldalán? 12 oldalas fashion editorial a legnagyobb példányszámban eladott női magazinban? A stylistok és divatszerkesztők munkáját folyamatosan nyomon követjük, és heti/havi rendszerességű monitoringjainkban részletesen beszámolunk róluk az ügyfél számára, a megjelenés méretéről, értékéről és az általa elért célközönségről.

img_8497rs


Események: minden évben nagyszabású bemutatót tart a Thomas Sabo Budapesten a magyar sajtó számára, aminek keretein belül a következő év tavaszi-nyári kollekcióit prezentálják. A sajtóbemutató megrendezése évente egy nemzetközileg meghatározott brief alapján kerül sor, mi pedig az ehhez és az aktuális kollekcióhoz leginkább passzoló, exkluzív helyszínt választjuk ki. A cateringtől kezdve a dekoráción át a technikáig mindent az ügyfelünk igényei szerint állítunk össze.

Vélemény, hozzászólás?